Masterclass Monteverdi Madrigalen Passe-Partout

 25,00

In twee online masterclasses behandelt Krijn Koetsveld met zijn ensemble Le Nuove Musiche de ontwikkeling van componist Claudio Monteverdi.

In de masterclasses wordt stilgestaan bij Monteverdi’s ontwikkeling als persoon en zijn muzikale innovaties als componist door de tijd heen. Deze ontwikkelingen zijn nergens zo goed terug te vinden als in zijn madrigalen.
De Masterclass is opgenomen in 2 losse sessies op 4 en 5 november 2021 vanuit de Sint Aegtenkapel in Amersfoort.

De sessies bestaan uit een gedetailleerde tekstuele uitleg door Krijn Koetsveld met muzikale ondersteuning van zijn ensemble Le Nuove Musiche. Hierbij worden zowel voorbeelden uit de madrigalen als gehele madrigalen door het ensemble uitgevoerd.

De muzikale reis die Monteverdi heeft gemaakt, het belang voor de muziek van tegenwoordig en het unieke wat Monteverdi in zijn 9 madrigalen boeken ons heeft nagelaten willen Krijn Koetsveld en zijn ensemble Le Nuove Musiche graag met een zo groot en breed mogelijk publiek online delen.

Na uw aankoop ontvangt u de link naar de YouTube stream. U kunt de 2 sessie los aanschaffen, of beide sessies als passe-partout.

 

 

Categorie: